LEERMEESTER

Welkom bij dé specialist in Leermeester Trainingen!

Inleiding Leermeester Training

De Leermeester is binnen een erkend leerbedrijf verantwoordelijk voor de begeleiding van leerlingen en (aankomende) medewerkers. In ieder erkend leerbedrijf moet er minimaal één gediplomeerd Leermeester werkzaam zijn per opleidingsrichting. Wil je in een erkend leerbedrijf leerlingen in de keuken én in de bediening opleiden, dan moet er minimaal één erkend Leermeester voor de keuken en één erkend Leermeester in de bediening werkzaam zijn in het bedrijf.

 

Doel Leermeester Training

Doel van de Leermeester Training is niet alleen het behalen van het SVH Diploma Leermeester.
Je
leert in de training ook om je praktijkkennis te gebruiken tijdens het begeleiden van leerlingen. Na afloop van de training ben je in staat om leerlingen optimaal te begeleiden en op te leiden binnen het leerbedrijf. Goed opgeleide leerlingen zijn een aanwinst voor het bedrijf en voor de toekomst van de Horecabranche!

Inclusief SVH examen Leermeester

De Leermeester Training wordt afgesloten met het SVH Leermeester examen, de examenkosten zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Het SVH examen leg je aansluitend op de 3e trainingsdag af. Dit is op dezelfde locatie als waar de training plaats gevonden heeft en je legt het examen af met je eigen cursusgroep.

Opzet SVH examen

Het SVH examen bestaat uit 3 onderdelen: het maken van een portfolio, een praktijkexamen en
een schriftelijk theorie-examen bestaande uit 30 meerkeuzevragen. Leermeester.nl meldt je automatisch aan bij SVH-examens.

Voor wie is de Leermeester Training bestemd?

Voor leidinggevenden, bedrijfsleiders, managers en medewerkers in de Horeca, catering en instellingskeuken die officieel Leermeester willen worden. Bijvoorbeeld in een keuken, restaurant, receptie of bedrijfskantine.

Inschrijving SBB

Na het behalen van je SVH Diploma Leermeester kun je contact opnemen met (de regio-adviseur van) SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Om erkend Leermeester te worden dien je werkzaam te zijn bij een erkend leerbedrijf. Is het bedrijf waar je werkt nog niet erkend door SBB, dan dient het bedrijf eerst een aanvraag te doen om erkend leerbedrijf te worden. Is het bedrijf al leerbedrijf, dan kun je na je inschrijving bij SBB direct aan de slag als Leermeester binnen het leerbedrijf!

Toelatingseisen

Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Cursusonderwerpen

Tijdens de training komen, onder andere, de volgende onderwerpen aan bod:

Cursusduur Leermeester Training

De Leermeester Training bestaat uit 5 dagdelen praktijktraining. Deze dagdelen zijn verdeeld over 3 trainingsdagen. Dag 1 en dag 2 zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Dag 3 is van 9.00 tot 12.00 uur met aansluitend het SVH Examen Leermeester tot 17.00 uur.

Kosten Leermeester Training

De Leermeester Training van Leermeester.nl kost € 975,- (excl. 21% BTW).

In de cursusprijs zijn alle kosten inbegrepen; het cursusgeld, lesmateriaal, SVH examenkosten,

online proefexamens, digitale huiswerkbegeleiding, locatiekosten en 3 lunches en koffie/thee tijdens de training.Copyright Leermeester.nl 2016 - 2017 © | Leermeester.nl is een initiatief van HOC.nl
Leermeester - Leermeester Training - Leermeester Horeca - Leermeester Cursus - SVH Leermeester - Leermeester Diploma

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.